| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

habi, tak co malý~6~ jak píšou holky, ty pidi tvorečci jsou fakt nerozbitní...Terezka mi taky zhučela z postele a nic se jí nestalo...Peťku ovšem teď víc hlídám ikdyž už měl 2x namále a to jsem fakt dobíhala taktak~8~ Je to hroznej agent. Teď tu ležel u mě a te´d poslouchám, že už je vedle u Terky v pokojíčku...

Tusi, tak jsme vyzkoušely další mňamky a to makový rohlík (ten mák pak najdeš i v plínce~t~) a dneska ráno měl tvarohový šáteček...pošmákl si... Včera na oběd byl špenát a brambor...chvíli papal sám ručičkou, takže byl úplně celý upatlaný. Dítě se umylo okolo se všechno setřelo a bylo to :-)

Noční kojení. taky bych ho nejraději úplně zrušila a dneškem začnu...Terezka (kojila jsem jí do dvou let) z kojení má slabé zoubky. Nahoře jí popraskaly a odštípli se ty přední zuby a zbytek je naštěstí v pořádku...dávala jsem jí fluor na zuby, ale občas jsme zapoměli..no jsem na to hrozná....

Hroši z těch ATB to můžeš mít. Dokážu si představit jak i je...Mě to trápilo skoro celé těhulkovství~a~ Teď mám naštěstí klid :-)

Příští týden mě čeká obíhání doktorů. Musím na gyndu a na rentgen se zuby, jen k vůli toho, že ho moje zubařka chce....Takže asi tak.....

Včera byl můj chlap u doktora kvůli bodovému ohodnocení po úraze. Tak dostal 150 bodů...což je 18000Kč a to má s trvalými následky....jen jsme nepochopili proč doktor do konečné tabulky napsal 1150 bodů~d~ asi se překlik ....

Tak jdu vytřít a uklidit~3~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.