Zrovna jsem na tím přemýšlela a to je Anička vcelku hodná, ale dnes v periodách taky řvala a nebylo jasné proč, už jsem byla vytočená a zvedla jsem na ni hlas, pak jsem ji nechala řvát v postýlce na břichu, aby se unavila, protože mám jenom jedny nervy a nemá mě kdo vystřídat. Asi se to nedá ustát úplně dokonale. Ted spí, je klid. Když už nepomůže ani nošení a má všechno, tak na ni kašlu. Je fakt, že nakonec jsem ji uspala zase u youtube písničkama jinak by se snad zalkla jak řvala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.