Já věřím tomu, že se to stále mění. Já mám (doufám) za sebou velmi náročné období u staršího syna trvající skoro dva roky, teď je mu 3,5. Dcera je andílek (s ďáblem v těle tedy), taková šikulka snaživá. Je těžké mít je rád stejnou měrou. Ale když se narodila, měla jsem zase kolikrát vztek na ni, že kvůli ní a celému těhotenství jsem neměla čas a sílu na syna. Stále se to mění a přelívá, je to asi normální.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.