| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

A ještě jsem se vztekla z telefonátu s tchýňkou. ~q~ Já jí vždycky jak dobrák volám, jak se má a co je novýho, aby si nemyslela, že jí nezavoláme. To ona byla x-krát nakrknutá, proč jí nevoláme, že ani nezvedneme telefon apodobně - to už máme taky za sebou..... Tak jí volám, říkám jí, jak je s Bédou, vždycky to říkám jasně, srozumitelně a ona se mě na konci telefonátu zeptá: "A má teplotu?". Bych vraždila - za každou větou jsem opakovala, že jsme tohle ještě neměli, protože žádnou teplotu NEMÁ a ona se pak zeptá na teplotu. ~q~ Tohle je mimo moje chápání - ale zase když si uvědomím, že svoje děti ona vlastně nevychovávala, vše obstarala manželova babička, tak se zas až tak nedivím.

To je něco jiného než moje mamka - ta byla až do posledka naprosto jasné mysli, vše jí okolo dětí bylo hned jasné, na všechno měla odpověď, svoji zkušenost, pamatovala si, jak to bylo s náma, když jsme byli malí a nemocní...vždycky říkala: "Ten Béda, vždyť to je to stejný, jaks bývala nemocná ty, prosím tě. Taky furt antibiotika, ještě před školkou a mandli ti vytrhli v necelých 3 letech." Prostě na všechno měla odpověď, reagovala. Kdežto tchýňka - to je jedno velký kulový (pardon).

Ale já už se na to vykašlu - já jak dobráckej vůl jí vždycky volám a manžel jí sám od sebe nezavolá nikdy!! Vždyť je to její syn, tak by on měl mít zájem jí zavolat, co je novýho, ne?? Ale zase - nedivím se. Tchýňka se brzo rozváděla, dokonce několik let bydlela jinde a manžela s jeho ségrou opravdu vychovávávala se vším všudy babička, tak se nedivím, že ani nemá potřebu jí volat. Ty vztahy mají někde "jinde" než třeba já jsem měla s mamkou.

Ach jo, tak jsem se aspoň vykecala, hned je mi líp~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.