| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

"Jak si tedy představujete roli ženy nad 40 let??"

Já nevím, je vůbec nutné si ji nějak konkrétně představovat?

Já myslím, že je to nesmysl, představujeme si snad nějak roli ženy nad 20, 30, 50, 70 let?

Každý (ať) žije, jak umí a je mu milo, ne?

Samozřejmě s výjimkami - i mě by mrzelo, kdyby některý člen rodiny měl problém s alkoholem, nezávisle na věku. Akorát možná u mladých bez závazků (studentská léta) bych i já pocitově asi víc tolerovala divoké spářky (s tím, že "z toho vyrostou"), u zralejšího člověka by mi to asi spíš signalizovalo, že má s něčím závažnější problém, a zejména v popisované situaci (tj. pokud by se i usedlý otec/matka od rodiny jednou zrušili v rámci výročního plesu s kamarády, tak bych v tom problém neviděla stejně jako u těch mlaďochů).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.