| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Syn to měl několikrát - dokonce puchýř i zčernal. Dostali jsme antibiotika, místo doktorka potírala Višňovského sajrajtem a chodili jsme na převazy. Takže raději skočte k doktorce.
Já jsem mívala podobné reakce - na noze - opuchlo to tak, že jsem neobula botu. Pak mě jednou píchla vosa do krku a než jsem dojela k doktorovi ( asi 500 metrů z domů), tak to bylo už dost špatné - dostala jsem různé injekce (kortikoidy, adrenalin,calciovku), antibiotika a týden nemocenskou. Na alergologii mi pak dělali testy a mám nějaký xxx stupeň, před sezonou dostávám autoinjekci s adrenalinem (naštěstí jsem ji zatím nikdy nemusela použít, do hlavy se mi už nestrefila vosa ani včela).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.