Přidat odpověď
Beznicku, osobne chápem, že na spaní je času. Moje deti idú k mojej mame spoločne až letos poprvé a to práve preto, že predtým bol mladší príliš malý. Dokonca som ho tam na ten týden nechcela dáva´t povodne ani letos, ale on slyšel bráchu a strašne chce za babinkou taky.
Myslela som teda, že to poriešim tak, že tam nedám ani jednoho a navštívime len na víkend na otočku (my obaja bohužiaĺ z práce inak nemožeme, dovolenou šetríme na hlídání prázdninové detí na střídačku, na prázdniny atd...nemáme tej dovči toľko a musíme si v týchto veciach tu poradiť sami) - aby mama nebola zaťažená príliš a aby moje deti na seba zároveň nežiarlili. Ale mama ma prekvapila, keď povedala, že letos sa to už dá a že ona chce, aby u nej boli.
Dávať každého po týdnu oddelene, to by u nás tiež nešlo a to tiež čisto z dovodu, že by pociťovali sourozeneckú žárlivost (Anett, u Vás to nie je problém? To len otázka na okraj, všimla som si, že deti dávate osobine..).
Takže tam na týden pojedou a dúfam, že babinku moc nezničia, bo to by som nerada...
Předchozí