ahoj,
potřebuju se vypovídat, poradit od nezaujatých...
s manželem jsme spolu od našich 17ti, celkem 14 let, myslím, že chlap je to pěkný, usměvavý, vždycky rád flirtoval. nejdříve jsem byla pyšná, že si ze všech vybral mně.... na první nevěru jsem mu přišla po 4 letech vztahu, to se se mnou rozešel a začal chodit s ní. po dvou měsících přišel s prosíkem, že si potřeboval vše ujasnit, že miluje jen mně a žádnou jinou... bylo nám 21 a já ho vzala zpět. další nevěra bolela hodně moc, bylo to asi dva roky poté, opil se na firemním večírku a skončil s kolegyní.... už ani nevím, jak jsem na to přišla, dlouho jsem nechtěla uvěřit, ale já ho tak milovala!!! pak bylo období klidu (nebo jsme na žádnou nepřišla
), přišla dcerka, svatba.... asi dva roky po svatbě z kamarádky jednou vypadlo, že se můj manžel rok před narozením dcery vyspal s jinou kamarádkou (ta mrcha
) udeřila jsem a on se přiznal, že to byla spontánní jednorázovka, že toho lituje... no co dělat, byla to cca 4 roky stará záležitost, mezi tím jsme se vzali, přišlo dítě.... měsíc jsem se oklepávala a pak pomalu začala opět fungovat. podle nicku vydíte, že čekáme druhé mimi a já zjistila, že mě opět podvedl, stalo se to v době, kdy jsem ještě neměla potvrzené těhotenství, zjistila jsem to asi dva měsíce poté, co se to stalo, opět tvrdil, že to byla jednorázovka a že se to už nestane....
a já už nemůžu....
čtyři měsíce se nad tím trápím, tohle by pro nás mělo být krásné období, těšení se na miminko, ale já mám pocit, že mám doma nevyléčitelného sukničkáře, to tohle budu muset snášet po zbytek života? jsme vůbec normální, že ho stále miluju, neskutečně mě přitahuje, sex je úžasný a nemůžu se rozhoupat k odchodu od něj? vím, že i on mě miluje, nikdy neměl dlouhodobější milenku (aspoň doufám...), jedná se u něj o zkratové úlety... mám pocit, že ty předchozí nevěry jsem přešla moc lehce a on si teď myslí, že to může dělat pořád a já vždy jen zatnu zuby a budu držet hubu a krok
děkuju, pokud někdo dočetl až sem a taky za případný názor, hezký večer.
Verča