"Re: Jsem sobecká babička?
29.7.2012 20:20:53
Drahá
Já mám manžela, který mě netluče. Dvě hodné děti, u kterých nemusím vše svádět na "ADHD". Nechodíme všichni k psychologovi, ani nemusím žrát denně antidepresiva, abych byla šťastná. Vážím 49 kg na výšku 168 cm a narozdíl od ní jsem opravdu k modelingu mohla přičuchnout a dodnes tak nějak nepravidelně čuchám
Vzdělání mám středoškolské, není zač se stydět. Ale ani nemám potřebu o sobě uvádět nepravdivé informace a nazývat se trapně "ekonomkou". Ona je ale frajerka. Ona je totiž i "ajťák" a kosmetická poradkyně :D Kdyby blbost nadnášela
Jo a finančně? Jezdíme na letní i zimní dovolenou, výlety, máme dost vysokou rezervu pro strýčka příhodu a tak nějak si užíváme života."
Třeba těhotná,kdyby to tak bylo,těžko bys trávila volný čas nenávistnými jedy a těžko bys Maťu pronásledovala.Lidi,kteří jsou se svým životem spokojeni totiž nemají tu potřebu,víš?
Takže pokud to chceš hrát na "jsem krásná,chytrá,bohatá",musíš se prezentovat trošku jinak
.Takhle vypadáš jako závistivý chudák a ještě k tomu dost hloupý,Maťa nemusí už psát vůbec nic,normálně se tady ztrapníš sama.