Tak pokud se jedná o týrání, tak to samozřejmě nemlčím, to už je úplně něco jiného. Volat policii a basta. No, a takové to na hraně - jak na dítě řvou nebo bezdůvodně plácnou, tak to už jsem se taky ozvala. I když na mě řvou: ty krávo. Věřím, že pro to dítě je dobrou zkušeností už to, že někdo zastal. Teď to ovšem mírním, protože zase nechci, aby moje děti viděly, jak na mě někdo řve.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.