| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Milado,
jj, já si pamatuju, kterou stranou svého ručníku jsem si utřela obličej a kterou zadek. Okraj ručníku mám rezervovanej pro zadek, fakt :) Obličej si otírám zásadně doprostřed ~:-D

Jenomže protože nevím, jestli má můj muž podobně specializovaný části ručníku jako já, do jeho se neutírám. Tedy pravda, už jsem to jednou udělala, když nebylo zbytí, ale to jsem obličej nechala oschnout na vzduchu a taky svoje intimní místa jsem si tam neutřela, ačkoli si myslím, že můj muž je člověk velmi čistotný, takže bych nemusela mít obavu.

Já mám na tohle úchylku od doby, co jsem měla imrvere několik let potíže s vaginálníma mykózama (to jsem ještě nebyla se svým mužem a můj bejvalej neřešil můj nebo jeho ručník, klidně se mi utřel do mýho, kromě toho měl zvyk jenom ve sprše stát a nechat na sebe lít vodu a ani se pořádně neumýval, takže si do toho ručníku utřel klidně pořádně neumytou prdel!), prostě ne, nebudu sdílet s nikým svůj ručník.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.