Ahoj, chtela jsem se zeptat, jestli nekdo nemate zkusenosti s timto: na nepravidelnou ms ( a plánované těhu ) jsem dostala utrogestan 17–25. dnem cyklu davky 1–0–1. Uzivam zavadenim jiz 2.mesic. Pri prvnim uzivani nic, teď však od 2. dne užívání UTG mam zvysenou teplotu a citlive bradavky. Plodne dny mely byt 24.-26.7. Mohlo by jit spis o reakci na lecbu nebo mozne tehu? Teš jsem tedy 21.den cyklu Me se to na priznaky tehu zda jeste brzy i kdyz tajne doufam… Diky
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.