| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj,
Jani, opet v Lignanu. Zatim jsme s detmi spokojeni. Prizemni aparmany, kde muzou behat venku bez obav, 100m more, 100m centrum a atrakce pro deti.

Vcera jsme konecne vysli v 6 hodin vecer ven - do zabavniho parku pro deti se super prolejzkama, vlackem a pod...Jen co jsme tam vlezli, Patrik utikal, upadl a rozbil si koleno. Za chvili zacal brecet, ze ho to boli a najednou mi zacal blednout a omdlivat, byl uplne bilej a usinal za pochodu. Svagrova je detska sestra, zkouseli jsme ho probrat, ani piti nechtel, ja jsem zacala hystercit. No nastesti ho probraly moje vsudypritomne zasoby bombonu. Byl hodne unaveny, vubec mi tu odpoledne nechce spat a to doma spi klidne 3 hodiny.Navic je porad strasne horko a asi utrpel i sok. Slibili jsme detem, ze dnes pujdeme do parku driv a bude i vlacek a co myslite...Dan se svagrem je vzali az ted vecer, ze pujdou na hriste a do toho volala tchyne, ze Vasilovi (nevl.otec) neni dobre, takze Dan s brachou jeli k nim a volali zachranku.Je hodne vazne nemocny, akce nemocnice probehla uz jednou predevcirem.
Jinak Bohnice pokracuji, dneska tady bylo celkem deti 6. Danda s Patrikem, kluci 5 a 7 let, co tu bydli a dalsi bratranec 5 let od brachy a sestrenice 12 let od dalsiho brachy. Nastesti tu byli i Dan se svagrem, takze boje o i-hry nepadly jenom na moji hlavu. Nevim, jak si to uzivaji moje deti, ale Danda se sem strasne tesila. Tesila se i na to, jak bude u babicky, jenomze tam akorat prespala a rano nebylo Vasilovi dobre, takze musela zpatky. Fakt nevim, jak by si ja tady chteli nechat, pripada mi, ze je to tu dost hekticky, porad nekdo pracuje a nevidim, ze by se s detma neco podnikalo. Alespon barak, ve kterym jsme je dost velky, rekla bych az obrovsky, tak se to pri tolika detech da. Nahore maji v jednom detskym pokoji pingpongovy stul, tak obcas s Dandou trochu trenujeme.
Taky zapasim s jidlem, holt neni to moje strava. Kazdy rok pravidelne 3. den dostanu strevni potize. Letos se mi to zazrakem vyhlo, ale Dan uz druhy den skuhral, ze ho boli zaludek. Tchyne vari vsechno strasne na oleji, letos uz i muj oblibeny kus kus plaval v oleji, nedela mi to dobre uz od pohledu. Kdyz mam hlad, zacpavam se chlebem, kterej mi taky moc nejede. Je to takovej ten bilej nafouklej s gumovou tvrdou kurou. Ani v Italii jsem si na pecivu nepochutnala. Bulky byly gumovy uz pri koupi a skrz tvrdou kuru se k nim ani nedalo dostat. Navim, jak bych v tehle zemich prezila~t~
Tak konec stiznosti. Uz jenom 2 dny, pak domu a na chalupu.
Nevim, jak se tesi ostatni predskolaci do skoly, ale Danda tvrdi, ze se netesi. Myslim si, ze se hlavne netesi, az skonci prazdniny. Podle myho ji to bude ve skole bavit, ale ona si to zatim moc nedovede prestavit. Ucitelku budou mit suprovou, takze stopro to bude vpohode.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.