Ja mam prave cerstvou zkusenost,kdyz jsem si pred 2 mesici koupila znackovou bizu. Ale s tim ze to je pry nove stribro s vlastnostma stribra a ocele,ze nemeni barvu,je to tvrdy material. Tudiz jsem ho do vody nosila. Ocko spojovaci se oteviralo hned porad a barva nepopsatelna ted uz. :D Prodejce mi odepsal ze jsem to nemela brat do vody a at ho hodim do kose ze mi poslou novy. Takze asi s tim nic moc neudelas. V te vodicce na stribro ti to nejspis zberna jeste vic.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.