Přeji hezký den! Kluci právě doléčují nemoc Ruce,nohy,ústa, já jsem ji bohužel dostala také ! A aby toho nebylo málo - nacházím se v 1.trimestru těhotenství ! Teploty naštěstí trvaly asi 30 hodin a nebyly vysoké (do 38 stupňů). Bolest v krku se dá přežít, ale osypané ruce a nohy jsou neskutečná muka !!! Minulou noc jsem naspala asi 3-4 hodiny. Během dneška svědění a bolení neustupuje, takže další skvělá noc se asi chystá. Teď jsem již nevydržela a dala si 200 Ibalgin a doufám, že se tyhle projevy zmírní... Jak dlouhá muka mě ještě čekají... ?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.