Mam dve teti holcicka bez problemu .Chlapec po narozeni spatne dychal.Pan doktor nam doporucil pristroj na hlidani dechu.PRY jen nakotrolu. Nic nebylo prokazano zadna vrozena nemoc jen spatne dychal .Poprichodu z porodnice jsme pristroj obednaly.ZA 24hodin.byl dorucen.ME skusenosti stimto pristrojem nevym synovy jsou 4 mesice . ZA tu dobu varovny signal piskal asi 5tkrat.Hrozny hlas pak uz jsem nespala celou noc stridali jsmese smanzelem u postylky.NEKONECNA NOC. RANO jsem bezela se synem k lekarce. Syna prohledla byl vporatku.PAK SETO STALO JESTE NEKOLIKRAT. TO mi doporucila pristroj prodat .Vynecha dech dite na 20 vterin okmzite pristroj reaguje.Pry seto u deti do jednoho roku vyskytuje docela casto .LEKARKY ODPOVET.Pristroj i nadale pouzivame .
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.