| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ad pořízení psa s PP - kdybych měla čekat až budu mít na psa s PP, což jsem vůbec nepotřebovala, tak bych ho neměla nikdy, protože dát 10-20 tisíc za papírového psa k tomu výbava pro psa, placení čipování, poplatky městu... to vydá za jednu dovolenou u moře, na kterou hned tak mít nebudeme ~e~ Navíc jsou tam samozřejmě rizika, aby vůbec štěně dospělo, neonemocnělo...
Máme nakonec štěně jorkšírka bez papírů - opravdu za pár korun, protože jeho majitelka chtěla, aby fenečka byla u nás... je to miláček ~s~ Papírová není, ale znali jsme oba - psa i fenu coby rodiče - psa sice jen z fotek, ale nám to stačilo ~;) Chovatelka se o štěňátka chovala jak nejlíp mohla, štěňátka jí běhala po bytě - její fenka se o ně starala fakt svědomitě ~:-D Naše fenečka je nádherná, hodná, prý dobře vychovaná, protože vůbec neodpovídá běžnému povídání o raplících, uštěkaných jorkšírech :-) Před měsícem hárala a popravdě jsem o kastraci taky dost uvažovala, protože byla jako prdlá - pudově značkovala, pelech od krve a mě to přiznávám dost otravovalo. Nicméně od úmyslu kastrovat ji nás nakonec odradila změna povahy u feny a přibírání psa + možnost brzké inkontinence. U nás se kastrace zavrhla, hárání jsme přežili relativně v pohodě (zařídili jsme některé věci jinak...) a jelikož jsme hodně často dotazováni, jestli bude ta naše krasvice mít štěňátka, tak občas ve mě hlodá červíček, že bychom jí moooožná jednou umožnili dostane-li se za 2,5 kila váhy - zatím je ovšem stále pod 2 kily ~k~(má 8 měsíců). Ohledně nádorů na prsní žláze - nic není záruka ani to, že bude nebo nebude mít štěňata. Znám fenu, která měla 10 štěňat a stejně zemřela na nádory na prsních žlázách ~7~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.