Zerat ty jo kde čipuješ a očkuješ já jezdím na nejlevnější veterinu v oklí a stejně se čip+ pas+ první očkování pod tisku za štěně nedostane.Krmím štěňata podle nejlepšího svědomí,proto jim přidávám i to mléko,očkuji dvakrát,odčervení dávám to nejšetrnější.Ano mohla bych hodít ejdno očkování,koupit pedigree a zalívat to vodu štěnka by to asi npřežila,ale já ne.Teda moje svědomí ne.Teď tu mám super fenu,ale nemám finance na zajištění kvalitního plemeníka a kvalitního odchovu tak prostě nekreju
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.