| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ted přišlo to náročnější období~:-D dítě od jednoho roku zkoumá, snaží se porozomět nějakým věcem a u nás to tak trvalo rok, kdy jsem měla oči ostražité, neříkám, že je nemám ted, ale je už ví co může a co nesmí.

U nás- do jednoho roku paráda, vše uklizené, uvařeno. Blížil se jeden rok a už to její poznávání jelo~:-D. Takže jsem se naučila vařit rychlá jídla,a opravdu to jde, kdysi jsem vařila složitá jídla, ale ani dnes nemám na to kolikrát čas, neřešit rozházené věci, které mi kupodivu nevadila, protože to jsou jediná období, kdy to můžeš házet na dítě~t~ a když odpo spala, tak jsem si uklidila, dovařila. A jak jí bylo 2roky, tak mne to při její siestě zmáhalo, že jsem nad vším mávla rukou, a odpočívala s ní.

Rady výše- vaříš, dej jí plastové misky,můžeš do toho nasypat něco(hrašek), kvedlačku a at si hraje. A pak jí pomalu uč, uklizet- ono je pravda jedna věc- "spokojená máma, spokojené dítě".
Ono si najdeš svůj systém. Dneska uklizím, když je manža doma anebo 2-3hod týdně uklidu mou dceru neochudí o náš společný čas. A milujem tohle roční období, ráno v 9hod odejdem ven, vrátíme se na oběd a na siestu, a pak zase ven a dítě je nejspokojenější.

A jedna věc- čím více dítěti zakazujeme, tím více ho to láka~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.