Lendul,u nás vrcholí to OCD s tématikou střílení,zabíjení.Ona se toho sama bojí a je ji to nepříjemné,ale vtíravé myšlenky jsou silnější.Vtírá se ji teď vše,např.chce něco vysvětlit (co je to homosexuál,transexuál,bisexuál) a v zápětí mi řekne "Maminko,já si v duchu říkám...jsem bisexuál,nejsem bisexuál". Někdy si lehne,volám ji a ona řekne "teď nemůžu,peru se v duchu s myšlenkou".Léky,co na to bere půlku moc nezabírají.No,chudák je z toho unavená.Čím vyšší IQ,tím horší myšlenkové pochody.
Byla v dětském koutku a našla si tam fajn kamarádku,zdravou,ve stejném věku.. hodnou a řekla ji,ať zastřelí svou maminku,pak ji vše dovolí.Přitom dcera je hodná,citlivá,nikomu by neublížila.Když omylem zabije hmyz,řekne - chudáček.
Moni,dcera nikdy nemá tendenci si ubližovat,na to se má moc ráda.Akorát si drbe prsty na rukou i nohou a dělá si nepěkné záděry.
Lendul,nám příjde soc.pracovnice září-říjen.Pokud to nedopadne,budu bojovat jako lev alespoň za 2.pnp - to bych byla spokojená.Momentátně si hledám práci na zkr.úvazek,ale časově příhodného nemůžu nic najít.Je to třeba brzy ráno a to by mi dceru musela vypravit do školy mamka.A to se asi nezvládne.Malá má odpor chodit do školy a ráno dost stávkuje,mám co dělat já,abych ji tam "dokopala". Navíc se ji horší psychika,takže integrace asi nebude možná.Je to škoda,učí se dobře,píše bez chyb - má cit pro jazyky..miluje AJ.Ale soc.chování- chjo. :-(
Zatím se holky mějte,dnes jdeme na cvičení.ahoj