| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Lendul,u nás vrcholí to OCD s tématikou střílení,zabíjení.Ona se toho sama bojí a je ji to nepříjemné,ale vtíravé myšlenky jsou silnější.Vtírá se ji teď vše,např.chce něco vysvětlit (co je to homosexuál,transexuál,bisexuál) a v zápětí mi řekne "Maminko,já si v duchu říkám...jsem bisexuál,nejsem bisexuál". Někdy si lehne,volám ji a ona řekne "teď nemůžu,peru se v duchu s myšlenkou".Léky,co na to bere půlku moc nezabírají.No,chudák je z toho unavená.Čím vyšší IQ,tím horší myšlenkové pochody.
Byla v dětském koutku a našla si tam fajn kamarádku,zdravou,ve stejném věku.. hodnou a řekla ji,ať zastřelí svou maminku,pak ji vše dovolí.Přitom dcera je hodná,citlivá,nikomu by neublížila.Když omylem zabije hmyz,řekne - chudáček.
Moni,dcera nikdy nemá tendenci si ubližovat,na to se má moc ráda.Akorát si drbe prsty na rukou i nohou a dělá si nepěkné záděry.
Lendul,nám příjde soc.pracovnice září-říjen.Pokud to nedopadne,budu bojovat jako lev alespoň za 2.pnp - to bych byla spokojená.Momentátně si hledám práci na zkr.úvazek,ale časově příhodného nemůžu nic najít.Je to třeba brzy ráno a to by mi dceru musela vypravit do školy mamka.A to se asi nezvládne.Malá má odpor chodit do školy a ráno dost stávkuje,mám co dělat já,abych ji tam "dokopala". Navíc se ji horší psychika,takže integrace asi nebude možná.Je to škoda,učí se dobře,píše bez chyb - má cit pro jazyky..miluje AJ.Ale soc.chování- chjo. :-(
Zatím se holky mějte,dnes jdeme na cvičení.ahoj :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.