| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

My jsme ji praktikovali vice nez rok jako 100% antikoncepcni metodu a pak prave jeden mesic jako 100% koncepcni metodu, kdyz jsme se rozhodli pro dite.
Mirne odlisne vstavani nevadilo, i kdyz ja jsem to vzdy i tak prepocitavala a kontrolovala s puvodni i korigovanou teplotou - mela jsem proste o jeden radek v tabulce vic. Me to bavilo, jsem takovy systematik, tak jsem si tabulku a graf vedla poctive v Excelu, resp. Calcu a jeste jsem hodnoty pro kontrolu zanasela na fertilityfriend.com.
Snad kazdy bezny digitalni teplomer ma pamet na posledni namerenou hodnotu, takze ho odlozis na stolek a zapises az kdyz vstanes, on si to do te doby pamatujes. Ale mozna mas na mysli spis toto: http://www.naturcomp.cz/ To by ti mohlo SMT dost usnadnit, ale imho to neni samo o sobe tak spolehlive, protoze to nesleduje hlen a cipek a SMT je vysoce spolehliva prave tehdy, kdyz se sleduje vice symptomu. Mne se do toho ty penize nechtelo davat a tahat ten kram vsude s sebou, to jsem radsi vozila maly teplomer. Mam od Microlife nejaky, co meri na dve desetinna mista, urceny prave pro tyto ucely. Sice me zezacatku desilo, ze na dve mereni, da dva docela odlisne vysledky, ale kdyz jsem merila jen jednou, tak kupodivu ty mesicni krivky byly nakonec ukazkove, nijak nezkreslene.
V plodnych dnech jsme obcas pouzili kondom, jindy nejakou nekoitalni sexualni praktiku. Zas az tak moc nas to neomezovalo.
Nam SMT vyhovovala. Jedine, co jsem zezacatku nevychytala, ze jsem vzdy u mereni usnula, takze vysledne mereni bylo v jinou dobu. Takze jsem si nastavila na mobilu dva trvale budiky. Jeden v 7:00 "Merit!!!" a druhy v 7:05 "Konec mereni a vstavat!!!"
Ted co, kojim a jsem permanentne nevyspala z ditete, uz to pravidelne buzeni nejak nedavam. Musim vyuzit kazdych 5 minut, kdy dite spi a riskovala bych, ze ho svym budikem na mereni vzbudim. ~t~

Snad ti ten muj roman k necemu bude. :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.