| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

To hlavní, co mě při téhle myšlence vždycky napadne, je, že naštěstí lepší, než jsem měla já. Pak si ty svoje četné chyby o něco snáz odpouštím...
Jsem milující matka a dávám to najevo, ale nedusím tím.
Snažím se držet hesla "můžeš cokoli, pokud dodržíš pravidla". Tj. snažím se apriori vše nezakazovat a dítě neupeskovat k apatii. (To mi jde hůř, sama jsem měla silně buzerující výchovu a jsem občas trochu nervní).
Nebojím se být v některých věcech přísná, věřím v dětskou potřebu alespoň základního řádu a opory v rodičovské autoritě.
Mrzí mě, že předávám dítěti jistou svojí liknavost, bojím se, že nebude mít dost "tah na branku". Snad se přiučí od otce.
Jsem pečující kvočna, ale ne obskakující (můj 3letý syn automaticky pomáhá téměř u všech domácích prací).
Velmi si se synem povídám, zajímám se o něj a snažím se být nápomocná v řešení životních situací.
Velmi se snažím ho nebít. Občas ujedu jednou ranou přes zadek, ale doufám že i to časem odbourám. (Sama jsem byla bita hodně a mám to pod kůží, ač jsem to nenáviděla.)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.