Přidat odpověď
Já bych to prostě opodmínkovala...Ne pravidelně, jen na soustředka, myslím si, že je to kompromis...ale já tohle budu za pár let řešit taky, malá je taky chĺupatá po tátovi...Ale děti v tomhle bývají zákeřné, těžko říct, zda si na ní nenajdou něco jiného, kdo chce psa bít, hůl si vždy najde..
Za mě nejde přímo o holení, ale o princip. Prostě je na to malá. Nikomu nenutím, jen to takhle mám..Znám dost žen, které si nohy neholí ani v dospělosti a fakt by měly, ale prostě jim to nevadí, jejich partnerovi asi taky ne (na oplátku je taky nenutí holit) a žijou. občas se za nima někdo otočí nebo upustí nejapnou poznámku, ale je to trapný, co je komu do něčích nohou, nechodí v nich a když se mu nelíbí, ať na ně nekouká...Přece ve všem nebudou ustupovat útlocitné společnosti...A co bude dál? Oholí si nohy, pak se budou posmívat, že se nemaluje, tak se začne malovat, pak, že nemá obarvený vlasy, tak si je obarví a v 15 bude zmalovaná jak obras od Picassa..Mě se to na mladých holkách nelíbí, většinou vypadaj jak fuchtle...
Já se holím, ale ptotože se mi to líbí a prostože mi to dělá dobře, en proto že je to diktát mody...
Předchozí