Ty jo, v jedenácti je to už velká holka, já si teda nohy taky tak nějak už holila a nikoho jsem se neptala, prostě jsem si koupila holítka a bylo. Moje máma se nad tím nikdy nepozastavila. A rozhodně jsem nebyla jediná ve třídě a ani první. Měla jsem hodně tmavé dlouhé chlupy, je blbost, že s oholením přijdou tmavší a hrubější chlupy, to je nesmysl. Naopak. Začala jsem pak dost brzo používat epilátor a nějak se tím ty chlupy vyrvaly, hned potom mně rostly mnohem jemnější a světlejší, dneska už prakticky holím nohy strašně málo, protože není potřeba! Já bych jí to dovolila hned.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.