Ahoj holky!
Jak se vede? U nás co výlet,to nějaký stres.Loni o prázdninách to bylo lepší.Pořád nám vázne soc.chování,i když vysvětluju seč můžu-tvrdohlavost dcery a prosazení svého je u dcery silnější.Nakonec to vždy nějak dopadne,ale stresík se ve mě hromadí.Chci,aby měla zážitky a to už je asi 5 výlet,co se vždy muselo řešit soc.chování. :-(
Tak jsem si chtěla jen ulevit,snad bude líp.
Lendul,jak jste dopadli s PnP? Až budeš vědět,napiš.Myslím na vás a doufám,že bude 3.
Jinak ,včera na výletě jsem poznala malého autíka (předpokládám AS,nebo vysokofunkční).Měl 3 roky,ale neměla jsem odvahu se maminky zeptat.Pokud o tom maminka neví,byl by to pro ni šok a nemůžu takto stanovit diagnózu.Doma jsem přemýšlela,zda o tom ta mamka věděla,nebo ne.Jak by jste se zachovaly?
Nejsem lékař,ale chování toho chlapečka : přesně jsem viděla mou malou v jeho věku.Jinak,chodil po špičkách,třepal,kroutil rukama,pořád mluvil v kuse-ve špatné osobě,oční kontakt měl velmi malý-až nepřítomný,dokola opakoval slova,která se mu líbila,chování a výraz byl celkově velmi autistický a nestardantní s porovnání se zdravým dítětem.Každopádně,ta maminka byla velmi hodná a milá,určitě bude mít s ním hodně trpělivosti a dá mu hodně lásky.