Olikro, to je těžké rozhodování, nevím jak bych se rozhodla já...jedině faakt zkusit obvolat nějaké dobročinné spolky, ale myslím že v dnešní době chce každý za svůj čas zaplatit..moje švagrová takhle učila jednu autistku, přes den s ní byla ve škole a pak ji vezla domů a byla s ní do večera..pak ale otěhotněla a po porodu už nechtěla protože ta malá byla strašně agresivní. S tou rodinou je v kontaktu a říkala že ta holčička se hodně zhoršila. Tak asi ten asistent má v rodině dobrou funkci pokud problému rozumí, někdy se mi zdá že od jiných bere syn rady lépe než od nás..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.