Přidat odpověď
Nevím, kam se obrátit, už jsem z toho zoufalá, celé prázdniny mám zkažené,protože se z pohádky stává noční můra.
Žiji ve štastném vztahu, pořídili jsme si psa, polovička si psa moc přála, já od začátku tvrdila, že mám 2děti a jednoho psa už jsem vychovala a na další nemám. Dobře, bylo to domluvené, já budu psa jen rozmazlovat...
Bohužel naše štěnátko po 14dnech začlo projevovat šílenou separační úzkost a nevydrží doma sám. už je mu 8 měsíců. Museli jsme se kvůli němu přestěhovat do jiného bytu,lidem vadilo štěkání,které trvalo celý den, já se kvůli tomu přestěhování zadlužila, koupila býv.maj.nový koberec, který štěně pročůralo.
Bydlíme v hezkém bytě, bohužel pes stále štěká, když by měl být doma sám, takže ho všude bereme sebou, představujte si, 2děti, z toho je syn autista, do toho německý ohař, který poslouchá jak chce...to všechno absolvuji každý den, je to hodně vyčerpávající.
Už jsem nevydržela a navrhla, že pejskovi najdeme domov někde u baráku se zahradou, protože doma až bude štěkat a nařikat bude chudák, oba chodíme do práce.
Pejsek je na mé polovičce tak moc závislý, že i když zkoušíme odcházet z bytu a přijít a vynadat mu, tak je celý štastný, že nás vidí i přesto, že dostane vynadáno.
Zkoušeli jsme i protištěkací obojek..ten mě taky stál přes dva tisíce...hračky všeho druhu, doma jsou i 2 kočky, se kterými si normálně hraje, ale jakmile se za námi zavřou dveře...pláče a štěká a vydrž opravdu celý den :-(((
Polovička říká, že pejska pryč nedá, ale máme 2 děti, který se za posl.rok stěhovali 3x!!! a já se stěhovat min.rok nechci ani na to nemáme.
Je to ode mě sobecké, chtít ho dát pryč k baráku, kde bude štastný? a já se nebudu hroutit, že volá majitel bytu, že tu štěká pes...???Mám psychicky náročné zaměstnání a děti taky bezproblémové nemám...tolik stresu se už příliš...
Díky za každý názor
Předchozí