| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Holky,ještě mě napadlo - pokud nevýjde odvolání.Četla jsem na stránkách "Postižené děti",že to mamince taky po odvolání nevyšlo.Měla autistu s mentální retardací.Nakonec napsala na Ministerstvo práce a sociálních věcí a dostala 3.stupeň na péči.
Jenže,pokud nedají nic a po odvolání jen 1.stupeň,tak to je taky na prd.Já třeba můžu dělat jen na zkr.úvazek.Ráno musím dceru vypravit do školy,babičce se to asi nepovede.Dcera má odpor a ráno mě přemlouvá "neposílej mne do školy".Takže,někdy je to na hraně a z babičky nemá takový respekt.Asi by ji vypravila pozdě,nebo vůbec...a to nikoho nezajímá.A jelikož má negativní přístup ke škole (jako hodně těchto dětí),dost často řeším s učitelkou,že zlobila,vyrušovala a pořád něco.A když musím jít a sejde se mi více doktorů v jednom týdnu,kdo mi dá celý úvazek.
Jinak jsem Asistentka pedagoga a tam chtějí službu i v družině do pozdních odpoledních hodin.To zas dcera vyvádí,pokud nejsem doma,když příjde ze školy.Fakt nevím...potřebuju jen na 4 hodiny a to tak jako asistentka leda ve školkách,kde hodně dětí odchází v poledne domů.Takové místo nemůžu sehnat. :-(

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.