Přidat odpověď
No opravdu by stačil dobrý cvičitel psů, je to težší než s malým štěndou, ale jde to. Jenže problém je tady jiný, že přítel to dělat nebude a ty máš ze dvou dětí tři...ještě bys musela chodit na cvičák ze psem a stejně by to bylo zbytečný, když ti pak tu výchovu bude kazit...Je smutný, že chceš bejt s chlapem, kterej ignoruje potřeby tvých (vašich) dětí, nejsem odborník, ale stěhovat 3x autistu jen kvůli psovi, to by ten pes letěl, jak mám psy ráda...Asi bych to podmínila, buď výcvik a dodržovat výcvik nebo padej i se psem. vždyť to určitě neobtěžuje jen sousedy, ale i tebe a děti...A neprosazuje se třeba na děti? Neňafá je, nekouše apod? myslíš, že ho to v dospělosti přejde? Nepřejde, jen se toho bude hůř zbavovat...Mám 5ti měsíční fenku NO, miluju jí, je spíš pro mě jako druhé dítě, ale jen do té doby než přijde manžel a dcera, ti jsou vždycky před ní a budou...a o tom to je...Jestli má víc rád psa než Vás tak je to smutný...Ani sex, ani peníze nestojí za spokojený život dětí a svůj vlastní (sece bez sexu a peněz, ale pohodové děti, klid, ticho, žádní naštvaní sousedé)...
Bydlím v domě, ale mít Vás za sousedy, tak mi to taky vadí, pokud já se chovám tiše, tak bych chtěla aby se ke mě sousedé chovali taky tak...
Předchozí