Lendul,právě můj manžel jezdí na montáže,takže o nějakém střídání u nás nemůže být řeč.Teď je třeba 2 měsíce v zahraničí,ale to je jen vyjímečně.Předtím dělal více méně v okolí OV a Opavy.To jde stejně brzy ráno a příjde z práce večer.Taky malá nejvíc poslouchá mě a taky nemůžu chtít po babičce,ať mi malou hlídá půl dne.Ty už pracuješ,nebo se chystáš?Pochopila jsem,že máš ještě malého prďolku doma. Jinak znám 2 svobodné mamky (kamarádky) a ty mají 3.stupeň obě (taky autismus).Tak alespoň,že myslí na svobodné mamky,jinak nevím,z čeho by žily.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.