| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Myslím, že před bandáží žaludku či jiném podobném zákroku, by tě na nějaké solidní klinice k psychologovi stejně poslali. Já na jednu chodím, na bandáž nemám BMI ani věk (musela bych si to asi platit) a navíc to nechci, radši chodím "blít" svoje problémy jejich psycholožce a doufám, že se mi rozsvítí. Ale chápu tě, taky všechno vím, ale ta vůle není, prostě to jídlo mě vždycky (teď už jenom někdy :-) ) zláká...... A abych odpověděla na otázku: ten preparát co uvádíš neznám. Znám Alli (resp. tu silnější verzi co je na předpis, nevím teď název, ale účinná látka je Orlistat) - nepomohlo měla jsem po něm zácpu :DDDD, Meridie - nepomohla, necítila jsem žádné účinky, Adipax retard - brala jsem před 100 lety, byla jsem vyspídovaná, nespala jsem, hubla jsem ,ale začala jsem se bát, že mě zabije Adipex nebo já zabiju někoho - byla jsem nervní, vzteklá atd.... bohužel vím, že "preparáty" nejsou řešení, ale byla bych moc ráda, kdyby bylo, kdyby to někdo vyřešil za mě.....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.