| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Fakultní nemocnice Královské. Vinohrady

Na Vinohradech jsem nerodila, ale mám tři dobré důvody, proč bych tam nikdy nešla:

1. Můj privátní gynekolog (dlouholetý porodník, který prošel několik nemocnic) mi jemně naznačil, ať se vinohradské gyndě a porodnici vyhýbám obloukem.
Stejně tak nám na předporodním kurzu uvedla porodní asistentka Vinohrady jako snad nejhorší pražskou porodnici.

2. Moje příbuzná tam loni byla na gynekologickém zákroku, po kterém se její stav nezlepšil. Podruhé už tam jít nechtěla a nechala se operovat v Gyncentru, kde teprve zjistili a odstranili skutečnou příčinu jejích potíží. NaVinohradech to vůbec nepoznali, a můj gynekolog, který ji operoval, na to jen výmluvně pokrčil rameny.

3. V porodnici v Neratovicích (v r. 2003) jsem ležela s paní, která z Vinohradské porodnice doslova UTEKLA po dvou dnech hospitalizace (přenášela). Celou její story už si nepamatuji, ale vím, že to na mě tenkrát zapůsobilo dost otřesně.

Vím, že není dobré odsuzovat něco, co jsme sami nevyzkoušeli, ale v případě tak jedinečné události, jako je porod, nehodlám riskovat, že se všichni referující okolo mě mýlí :-))

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.