Taky zrovna hubnu. Ne 30kg ale asi 13kg. Ještě mám před sebou 5kg. Hunbu pod dohledem a držím proteinovou ketogení dietu. Není to zadarmo, ale z těch asi 8kg co jsem dala dolů mám něco přes 7kg čistě tuku... Nemám hlad ani chutě.. Dřív jsem zkoušela dělennou stravu a taky jsem zhubla asi 12kg. Ale bohužel jsem se u ní naučila přejídat se a pak jsem se vrátila i k původní stravě a nabrala do roka 9kg zpět.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.