Mám doma tříletého chlapa, který miluje auta a volanty. Vždy,když přijdeme do hračkářství,vrhne se tam k takovému volantu pro miminka (uvaděný věk od 6 měsíců), který vydává zvaky startovaní a mění se tam na obrázku krajina atd.Ráda bych mu něco takového koupila pod stromeček,ale radši bych už něco pro starší dítka, v té době mu již bude 3,5 roku, tak se mi moc nechce mu kupovat takovou hračku pro miminka.Nemáte někdo nějaký tip? Zkoušela jsem hldat na netu,ale nějak jsem na nic nepřišla... Díky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.