Přidat odpověď
Zřejmě to mám a váhám, zda-li jíti na vyšetření.
Jak už to tak bývá, náhod je více a u mne to začalo diskusí o třesu rukou, kdy mi zde někdo napsal že to může býti od štítné žlázy.
Po čase jsem to pustila z hlavy, jím třezalku a čekám až mi zabere.
Před měsícem si mne vzala při zkouškách jedna lékařka stranou s tím, že mne pozoruje už jakou dobu a že mám tuto poruchu už rozjetou, vykazuji prý určité symptomy (těkavost, rychlá mluva, a jiné které už nespecifikovala).
Jde o to, některé příznaky mi vadí - což je právě ta roztěkanost, nedostatek energie, vnitřní stres
Pak jsou ty, co mi vyhovují - že mohu jíst jak chci a váhu rebulovat podle svého (konečně - před tím jsem byla velmi hubená).
O co jde - moje máti byla léčena taky na to samé, po roce léčby dostala rakovinu prsu. Jak jsem se dočetla - je to riziko léčby (nebyl to lékařský časopis, nicméně už jsem to slyšela vícekrát). Nehledě k tomu, že po léčbě příznaky stejně nezmizely.
Z těchto důvodů se mi prostě na to vyšetření nechce a říkám si - tělo si s tím poradí samo (za použití bylinek)
Takže - co se stane, pokud to prostě nechám být a bylinky nezaberou? Pokud se nestane nic, je to jasné - proto se ptám.
(Samozřejmě jsem se ptala lékařky - ne moji ale známé ze školky a ta mi tuto informaci nepodala )
Předchozí