| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

mám děti 10 - syn, 5,5 dcerka a 2 syn.

Nejstarší mě vytáčí tím, že je hrozný pesimista, a nedokáže se pořádně z ničeho radovat, nejvíc mě dycky vytočí větou - ten a ten se mám.. a za tím následuje naprostá blbost... nebo pořád chodí z venku, že se s ním ten a ten už zase nekamarádí - kluci kamarádi jsou už puberťáci a dost si vymýšlí a plácají a on to těžcve nese a když se ozve, upozorní na lež.. tak oni se hned uráží.. za pět minut o tom ale neví... v kolektivu je oblíbený, Když takhle přijde z venku nebo ze školy, smutný hned to vidím - tak si popovídám o co jde, snažím se nekřičet a vysvětlovat, že to tak není, ať to tak tragicky nevidí... že to zítra zase bude v pohodě.. ale když furt mele tu svou, tak už kolikrát taky vyletím, že to s ním už nebudu řešit a hotovo

prostřední má ADHD hyperaktivní a jaka mimi a batole byla hrozně uřvaná a uplakaná, vzteklá - teď už to je lepší.. ale někdy je teda taky na "ránu", když vstane a hned od rána kvůli všemu kňučí (já obvykle říkám fňučí) - leze mi to na nervy, nemám ráda ufňukánky.. a pak je schopná se třeba 20x zeptat, jestli si může vzít ten bonbon... a já 20x říkám že ne.. to teda nekřičím.. to většinou pohrozím, že pokud se ještě jednou zeptá, tak dneska už žádná dobrota nebude a je klid.

A nejmladší.. no teď už ani ničím.. ale před měsícem měl takovej mores.. že byl schopnej se vyčůrat do lecčeho, takže mi třeba vyndal hrnec z kredence a vyčůrál se do něj ~8~~8~~8~~8~

jo a pak by nejradši měl všecko z bořkem a díval se pořád na bořka.. třeba ráno od šesti.. a tak to taky teda nedávám.. :D ~8~~8~
ale jinak je zatím docela dobrej uvidíme časem :D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.