Já myslím, že to může být víc věcí. Jáhly, proso, čočka...starší jídla, hodně to člověk vídá na hradech v černých kuchyních. Svíčková, vepřo - knedlo i ten tolikrát propíraný schnitzel jsou třeba novodobnější záležitosti, ale k tomu, co se vnímá jako česká, už to taky nějak tak patří.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.