ano, mám přítele, ale v době kdy jsem odcházela tak jsem ho ještě neměla. takže manžela jsem o rodinu určitě neobrala. ten o kluky bohužel ani nestojí a to že mi dává na kluky tak vysoké výživné není z jeho dobré vůle, nýbrž rozhodnutím soudu. takže jen pro upřesnění. z psychologické poradny mám potvrzeno, že mě manžel psychicky týral. toto jsem si měla nechat líbit a zůstávat s ním? to bych už nyní byla někde na léčení, neboť jeho výpady proti mně i mojí rodině se neustále stupňovali. a že je manžel velice dobře zajištěný, za to nemohu. rozhodně mu ale část, která mi ze zákona náleží nenechám jen tak. nebylo by to fér také vůči dětem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.