po prvním dítěti cca ve 4m jsem byla jako před porodem, hladké ploché břicho - po druhém dítko - břicho mnohem větší a potrhané sem už nikdy úplně ploché neměla.. a po třetím to je děs.. běs.. opět břicho velké.. a zatím trošku bojuju - 2 roky po porodu, bohužel ani cvičení nci nepomáhá, ani když zhubnu na normální váhu, prostě mimča byla velká a břicho je ptorhané, porušené svaly.. a už to nikdy nebude ono
beru to jako daň za tři zdravá dítka.. věkem to u mně asi není je mi 31
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.