| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Neporadím, mám to podobně a taky nevím co s tím.
U nás věci nestojí dny nebo týdny. U nás to jsou rovnou roky! Všechny věci, která fyzicky zvládnu, dělám samozřejmě sama, ale jsou věci, které prostě nedám a tam mám smolíka pacholíka.
Včera jsem napsala seznam...uvidíme jak se s tím chlap(ec) popere. Když ho viděl, tvářil se trochu ukřivděně, že tady přeci před třemi měsíci přidělal uvolněnou konzoli (dal do díry sádru)...
Problém je, že mám nejenom byt na práci a údržbu, ale mám i chatu, kam on odmítá jezdit a pomáhat mi tam. To že tam jezděj jeho děti a trávěj tam prázdniny na něho vůbec neplatí, on tam prostě nehne prstem. Což ale pro mě znamená, že musím v deset večer s baterkou dělat novou omítku nebo řezat větve a tahat se s kameny...do toho samozřejmě vařit a starat se o děti...prostě jsem 2v1.
Říkám, mě by hanba fackovala (být chlap), kdyby toho moje žena měla dělat tolik co teď já.
Bohužel jsem se od ex nechala natolik rozmazlit, že opravdu nevím jak tohle zvládat a je mi to hrozně líto, že jsem to nepoznala dřív, ušetřila bych si spoustu nervů.
Ale tady to není jenom o práci doma atd., tady to je hlavně o přístupu, že on se nezajímá a nestará absolutně o nic. ~n
Dělám si občas srandu, že on je prostě přesvědčenej, že naše domácnost má funkci auto-repair a je to v klidu. ~j~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.