| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

adhd je široký pojem, u někoho příznaky úplně vymizí a u některých bohužel přetrvávají i v dopělosti

autismus-ten je celoživotní, nelze se z něj vyléčit, autista je autistou navždy, jediné co ho udělá společností přijatelného je že se naučí sociálnímu chování, naučí se fungovat mezi zdravými, pro nás logické dáné, pro ně velmi těžké a je jim to proti srsti

dysfázie tak tam bych řekla že záleží na síle postižení, můj 8letý syn s expresní dysfázií, adhd, aspergerovým syndromem má stále velké mezery v řeči, je to práce na dlouho a momentálně zlepšení nevidím..přes školní rok ale posun byl-chodí do logo školy takže jemožné že ted stojíme protože jsou prázdniny, sice cvičíme ale nejdeme dál, opakujeme..do budoucna tak půl na půl, ovlivnovat ho to určitě bude

co se týče práce, já jsem pracovala od 3-6let, od 6 doted jsem na MD a v květnu se vracím zpět do práce, je to náročné ale pokud chodí do školky/školy tak to jde..ale je třeba mít vstřícné zaměstnavatele a pomoc v rodině..

myslím že zrovna tyto dg se nedávají od stolu, a pokud ano je to špatně, myslím ale za tu dobu co se těmto problémům jako rodič věnuji že to je mýtus vytvořený rodiči-moje dítě je hyperaktivní tak jej omluvte...
neznám nikoho komu by byla dg odebrána, znám spíš ty kteří v pubertě a starším věku k dg autismu došli..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.