Ahojky! Nakukuju po dlouhé době a hned vidím, že rádu čeká škola, tedy držím moc palečky a máš u mě velký obdiv.Já bych to nedala ani náhodou.
Já mám ted dva dny dovču budu ještě s dětma, nějak nedopadlo hlídání a pak už škola. Letí to hrozně, adélka do páté a tom za rok do školy. V práci budou také zmšny nejspíš nás čeká za rok dojíždění v tom lepším případě jinak skončíme.Oni neví jak to vůbec bude, tak si tím hlavu lámat nebudu a budu holt brát věci tak jak půjdou. Pro mě každý měsíc v téhle práci je super bez dojíždějí co se toma i adi týče a až tu výpověd dostanu pak to začnu řešit.
Zkusím vás nějak dočíst
Jinak dovolená byla jen ježděnípo výletech, peníze nejsou cpou se do baráku tak snad příští rok.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.