Přidat odpověď
S těma narozeninama - jedna dcera v listopadu, druhá teda na jaře, ale i tak... já jim program nikdy zas tak moc nedělala, prostě taková slezina na dvě hodinky, volný hraní než se sešli všichni, pak sfouknout svíčku a sníst dort, do toho možná pár her pro případ, kdy začnou blbnout a lízt si po hlavách a demolovat byt (ve smyslu - pantomima, zadaný povolání na kartičkách - můžeš pomoct dotyčnému přečíst - ostatní hádají, co to je, kdo uhodne, předvádí příště; twister - taková ta hra, jak na podložce, my to měli z mekáče, jsou barevný kolečka a je k tomu šipka, kterou roztočíš a ta ti určí,že třeba na žlutou má dát levou nohu, na modrou levou ruku... dvě děti najednou a nikdo se nesmí dotknout podlahy ničím jiným než dlaněmi a chodidly, děsná sranda; další hra může bejt poschovávat papírky třeba s rozstříhaným obrázkem a samá voda přihořívá navigovat děti; když byly starší, tak už si hrály třeba městečko Palermo a tak, ale u nás fakt nikdy neměly nonstop program - jen jsem je začala organizovat ve chvíli, kdy už volná hra nestačila a byly nezvladatelný). Někdy jsme taky vyhlásili, že to je maškarní oslava a přišel každej za něco převlečenej - já teda mám holky, v tom je to možná jiný.
Předchozí