| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Neberu si servítky a když se mi u mě doma chování nějakého dítěte nelíbí, tak je mi úplně jedno, jak to mají doma, ale u mě bude respektovat moje pravidla, byť třeba u nás je to tak, že v případě slušného počasí se v přízemí nezouváme, takže trvám na tom, aby se tam nezouvalo ani to dítě, které přijde na návštěvu, jakkoli by z domova bylo naučeno tisíckrát jinak (nehodlám se cítit blbě za to, že si ušpinilo ponožky ~j~). Když ode mě cizí dítě něco chce, nedám mu to do té doby, dokud si neřekne tak, aby to bylo přinejmenším slušné... to samé platí pro děkování, pro zdravení a tak dál. Co mně vadí, to si ve svém! prostoru řeším a nečekám, že to za mě bude řešit maminka onoho dítěte, protože ta mi přece do hlavy nevidí... dítě, pokud ke mně chodí častěji, se rychle naučí, že tady platí taková a taková pravidla, zvládají to všechny děti bez výjimky, stejně jako zvládají moje děti to, že na návštěvě, kde jsme my, zase musí respektovat pravidla, jaká platí tam, byť je to zouvání se před obývákem i z bačkor ~j~
A pokud jde o ten obchod - dovedu si představit, že bych to u svého dítěte neřešila, kdy bych dítě jen usměrnila a dovedu si představit i situaci, kdy bych to řešila velmi... vždycky záleží na konkrétní situaci, konkrétním rozpoložení mém i dítěte

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.