Zažily jste vtipné momenty způsobené mateřskou demencí? Podělte se o zážitky
Já jsem šla minulý týden do Lidlu pro meloun (moje batole skoro jinak nepřijímá tekutiny). Přišla jsem do obchodu, za vchodem se zasekla a tupě přemýšlela, pro co jsem to vlastně šla... tak nic, vzala jsem asi 20 úplně jiných věcí, pro sichr, kdyby to byla některá z nich (stálice zapomínání jako sůl, olej, ocet, plenky, houbičky na nádobí...). No ve dveřích jsem si vzpomněla, že jsem šla pro meloun, tak jsem nás zas naskládala do výtahu a jeli jsme dolů, sousedka na výtah v přízemí čekala tak dlouho, že jí stihnul narůst knír.
O pár dní později, tuto neděli, jsem se vydala opět pro meloun a měli jen poslední, nahnilý. Jak jen jsme vlezli do baráku, hrklo ve mě, že jsem zapomněla koupit meloun, zase!!! Tak že se vydáme do Lidlu ještě jednou. Jak mačkám tlačítko výtahu zpět do nuly, uvědomím si, že jsem se po melounu dívala a nebyly, tak jsme z přízemí zas jeli nahoru... tak jsem tam jezdili nahoru a dolů jak šošoni...
No a minule jsem zapomněla z kočáru vytoužený meloun vyložit, tak jsme ho vzali ještě dvakrát na procházku...