já mám hodně dobrou zkušenost z čističem potrubí z rosmann drogerie - je to ten přímo jejich - dávají se jen 2 polévkové lžíce a fakt vyčistí všechno - já mám dlouhé kudrny, co mi dost padají.. a přesto, že nám jde mechanicky odpad u sprchy rozebrat, občas je to potřeba protáhnout dál... používám toto.. stojí kolem 40 kč a vydrží mi docela dlouho - dělám s ním i odpad u vany a odpad v kuchyni u dřezu, kde je napojená i odpadní vody z myčky a občas ač fyzicky není ucpaný, tak páchne.
Do sprcháče pak používám při akutním ty dvě lžíce.. jinak když si vzpomenu tak 1x za 3-4 týdny lžíci preventivně a jsem s tím spokojená.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.