Přidat odpověď
Jak to přesně funguje?
Zavřít
Služba Zavolejte mi je určena zákazníkům sítě T-Mobile, kteří využívají některý ze standardních tarifů s měsíčním paušálem, a umožňuje objednání hovoru se Zákaznickým centrem v předem stanovený čas.
Hovor se Zákaznickým centrem si můžete objednat až na 2 dny dopředu, na konkrétní dobu mezi 8 - 22 hodinou.
Hovor lze objednat na jakékoliv číslo sítě T-Mobile, vyjma čísel zákazníků s předplacenou službou Twist a čísel služeb, jakými jsou např. Hlasová schránka, Zákaznické centrum T-Mobile a podobně.
Máte-li nastavenu restrikci služby nebo objednáváte-li hovor na číslo předplacené služby Twist, bude Vaše objednávka zaznamenána, ale nebude realizována.
Jste-li administrátorem SIM karet ve Vaší firmě, kontaktujte prosím Zákaznické centrum - Business standardním způsobem. Služba Zavolejte mi je určena pouze koncovým uživatelům.
Díky službě Zavolejte mi si můžete objednat až dva hovory denně s minimálně třicetiminutovým odstupem od sebe. Ve zvolený čas Vás budeme kontaktovat. Počítejte však prosím s tím, že spojení může být navázáno s kratší prodlevou, nejpozději však 30 minut od Vámi požadovaného času hovoru.
V případě, že Vás v daném čase nezastihneme, pokusíme se Vás kontaktovat znovu po pěti minutách. Po třetím neúspěšném pokusu o kontakt objednávku zrušíme, o čemž Vás budeme informovat textovou zprávou.
Přejít na hlavní navigaci
Klávesové zkratky
Mapa stránek
Poslat SMS
›Podpora
Kontaktujte nás
Jsme tady pro vás 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.
Stačí říct kdy a my vám zavoláme zpět.
naše
Veronika
Pošlete nám podrobnosti
Prosíme o vyplnění co nejvíce údajů - naše odpověď díky tomu bude přesnější.
Okamžitě vám nabídneme odpovědi z databáze častých dotazů a odpovědí. Pokud mezi nimi nenajdete řešení, rádi vám pomůžeme přes e-mail nebo telefonicky.
Své služby si můžete zkontrolovat a nastavit také v samoobsluze Můj T-Mobile.
Děkujeme
Tip
Předmět dotazu:
Dotaz: *
Vaše telefonní číslo: *
E-mail: *
Vložit přílohu:
Nahrát přílohu
Odpovíme vám v nejbližším možném termínu, obvykle do dvou pracovních dnů.
* Pole označená hvězdičkou jsou povinná.
Zavolejte nám
Předchozí