ono je to hodně o povaze- možná by měla problémy i bez dysfázie- pokud je neprůbojná....jak říkám, syn vždy komunikoval i bez mluvení, nikdy z toho nebyl smutný a ve stresu- to jen já, než jsem se s tím smířila a začla s tím pracovat
dysfatik je i mladší syn, naštěstí v mnohem méně závažné formě- spíš se už nacpe do široké normy, nemít problémy starší, tak jsem to neřešila jinak než logopedií
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.