ahojky, tak já se hlásím z dovolené... Jsme na Lipně a je to tu báječný. Jen nám tu chybí tatínek, ale ten za námi zítra přijede, tak už se na něj těším. Dneska jsem Elence našla 4. prořezávající se zub - jednička nahoře. Jinak se vrátila skoro ke kojení
Bradavky mám ožužlaný, až to není hezký, ale co.... Si z toho dělám legraci. Je to moje závislačka. A jak jsem říkala, kojím jednou za noc, v noci začnu, ráno skončím. Taky jsem ji vyklidila místnost, že pošupajdí do svého pokoje, ale zatím se mi do toho úplně nechce. Myslela jsem, že když bude v jiném prostředí, bude to lepší a nebude se tak často budit (po hodině), ale tady na dovolený je to pořád stejný
Při nejmenším máme aspoň uklizenou místnost. Co se týká výchovy, tak tatínek moc o ničem nerozhoduje, maximálně mě podporuje
. Taky jsme byly už na desetiměsíční kontrole, váha 9,06 kg a míra 74 cm. A to je asi vše
... Teď mám takovou malou chvilku pro sebe, Elí spinká, hezky svítí sluníčko, tak si jdu na chvilku číst a hlavně si umýt hlavu...