Já jsem se úplně lekla, když jsem četla název. Představila jsem si to doslova...
No jinak u mě asi takhle: Chodila jsem na hřbitov i s 3letým, ale věděla jsem, že se mě bude držet za ruku a nebude lítat, ani ječet. Pokud bych si v tomhle nebyla jistá, tak bych ho tam nebrala. Vždycky jsem mu vysvětlila, že tam prostě všichni spinkají. No lítání mezi hrobama bych nesnela, je to dle mého pohrdání.... Pokud by se tam děti chovaly neslušně, tak bych je tam příště nebrala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.